Wpis

wtorek, 27 marca 2018

surówka z kiszonych ogórków i kapusty pekińskiej

mamuku surówka z kiszonych ogórków i kapusty pekińskiej, post warzywno-owocowy

Prosta i smaczna surówka z pokrojonego w plasterki ogórka, posiekanej kapusty pekińskiej i jabłka, zgodna z zasadami postu warzywno-owocowego dr Ewy D±browskiej.

Składniki:

  • 2 ogórki kiszone (150 g)
  • kawałek kapusty pekińskiej (70 g)
  • pół jabłka (100 g)

Ogórki pokroić na cienkie plasterki, kapustę poszatkować, jabłko (ze skórk±) zetrzeć na tarce o małych oczkach. Składniki wymieszać. Ewentualnie doprawić.

Przepis własny.

Smacznego,

Marta

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
mamuku
Czas publikacji:
wtorek, 27 marca 2018 21:50

Trackback

Wyszukiwarka

Tagi

Zakładki

Kanał informacyjny